CUIDA'T

Mentoria: Algú que t’ajuda a millorar

Tothom necessita sentir-se acompanyat i pertànyer a un grup que ens faci sentir estimats. De vegades això ho fa la família, i sovint ho fan els amics, la parella…

 

Hi ha fundacions on persones, de forma voluntària, volen formar part de la teva vida i acompanyar-te en el teu procés d’emancipació, ajudar-te amb la seva companyia en el que necessitis. No són educadors! Són persones que volen fer-te la vida una mica més fàcil.

 

Entra AQUÍ si vols saber més ! I mira aquests vídeos que t’ajudaran a entendre-ho millor!

 

La mentoria és una oportunitat per conèixer una persona voluntària més gran que et pot ajudar, des de la seva experiència, a incorporar punts de vista alternatius a diferents aspectes de la teva vida. A través de l’acompanyament del mentor ampliaràs el ventall d’oportunitats per tal de tenir més opcions a l’hora de decidir. Els joves que hi han participat han millorat les seves habilitats, capacitat de decisió, comprimís i capacitat de relacionar-se amb altres persones.

 

Vols saber-ne més? També hi ha projectes de mentoria a les empreses, ¡mira!

 

No dubtis en contactar amb les entitats que ho fan possible!

 

I si ets major d’edat i penses que tu pots ser qui acompanyi a un altre jove, és a dir, vols saber si podries ser un Mentor, endavant!

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org