CUIDA'T

Creus que hi ha maltractament en la teva relació de parella? Tens dubtes?

El maltracte a les relacions amb el teu xicot o xicota pot ser de diferents tipus: El més evident és el físic, però cal saber veure quan existeix violència psicològica o sexual entre vosaltres.

 

Si veus que la relació de parella us genera malestar, sents que hi ha alguna cosa que no funciona bé, que us feu mal, encara que sigui sense voler,… és important que facis un cop d’ull a aquestes pàgines:

Espai jove en el qual tant podràs explicar els teus dubtes en relació amb les relacions de parella, afectives i sexuals, i on s’ofereix escolta i ajuda per solucionar-los.

Portal on trobaràs informació sobre l’abús emocional, l’abús físic, l’abús sexual, l’assetjament sexual i l’agressió sexual. Inclou preguntes i respostes sobre el tema.

Espai virtual on trobaràs tota la informació que vulguis sobre gènere, sexualitat i relacions.

Si creus que necessites ajuda per què ets maltractat/da per la teva parella, aquí trobaràs on apropar-te!

Infància Respon és un servei públic d’atenció exclusivament telefònica, gratuït i permanent, per a la prevenció i la detecció dels maltractaments d’infants i adolescents. Funciona vint-i-quatre hores al dia, els 365 dies de l’any.

L’Institut Català de la Dona posa al teu abast la línia telefònica 900 900 120, oficines d’informació, servei d’atenció psicològica i servei d’assessorament jurídic.

Font: Jove.cat  Generalitat de Catalunya.

Vídeo: “#DesactivaelControl”  

Vídeo: “Violència masclista en les relacions de parelles: Una mirada jove”  

Concurs de microrelats  

Concurs en el qual es premia un relat literari, escrit a través del Facebook, de com a màxim 420 caràcters que mostri relacions de parella basades en el respecte i la igualtat.

Exposició virtual “Violència masclista en la parella: desmuntem mites?”  

L’Institut Català de les Dones (ICD) divulga una presentació virtual, en format Prezi, on es revisen algunes de les creences sobre l’amor romàntic i la violència masclista i es pretén avançar en la construcció de nous imaginaris que donin lloc a relacions lliures de violència.

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org