CERCANT ON VIURE

Situacions d'emergència

Potser, malauradament, durant un temps no puguis permetre’t ni pagar una habitació per compartir. En aquests moments, has de saber que els Ajuntaments posen a l’abast de les persones que no tenen llar llocs on dormir, i on menjar. Adreça’t als Serveis Socials d’on vius.

Si estàs a punt de quedar-te sense tenir on viure-hi, hi ha coses que has de saber. Aquí trobaràs informació útil. Si t’has quedat al carrer aquí podràs trobar informació sobre on adreçar-te per poder dutxar-te, dormir, anar a dinar, etc.

I, a Barcelona:

 

La Fundació Mambré està conformada per diferents entitats. Fundació Mambré ofereix, entre d’altres coses, Recursos Residencials Propis amb els quals es garanteix allotjament temporal i d’emergència a persones sense llar en procés de reinserció social amb l’acompanyament d’alguna de les entitats socials de Mambré. En aquests recursos, Mambré fa seguiment  residencial i és un suport al seguiment social.

Si els vols contactar, clicka aquí.

 

La Fundació Habitat3: Gestiona habitatges socials de lloguer i els posa a disposició dels projectes d’inclusió social, és a dir, cerquen i obtenen habitatges de lloguer a preus molt baixos per destinar-los a persones o famílies en situació de dificultat greu d’accés a un habitatge o en risc d’exclusió residencial.

Paral·lelament, col·laboren en programes d’acompanyament en la inserció social d’entitats socials especialitzades, mitjançant la posada a disposició d’habitatges amb aquestes finalitats.

Si els vols contactar, clicka aquí.

 

Càritas, a través de la Fundació Privada Foment de l’Habitatge Social (FHS), disposa d’habitatges a: Barcelona, Badalona, Cerdanyola del Vallès, Cornellà de Llobregat, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Sabadell, Sant Boi de Llobregat, Sant Feliu de Llobregat, Sant Vicenç dels Horts, Ripollet i Terrassa.

La seva missió és oferir habitatges dignes per un temps determinat a un preu molt per sota de mercat, coordinant el procés d’inserció de les persones acollides amb treballadors socials d’entitats vinculades. Disposen de Pisos per a persones soles (joves i adultes) en situació d’exclusió social, tenint en compte a joves que han finalitzat la seva estada en un Centre Residencial d’Acció Educativa (CRAE) perquè han arribat a la majoria d’edat, o que, senzillament, es troben sols en el nostre país, sense cap referent.

Per posar-te en contacte, clicka aquí.

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org