CERCANT FEINA? FORMACIÓ?

SABER CERCAR FEINA

D

el teu CV: El teu CV és la presentació a l’empresa. Ha de ser acurat, amb informació de les funcions que has fet, si tens cartes de recomanacions dels cursos que has fet, o d’alguna feina anterior, fes-ho saber al CV. Fes un cop d’ull a aquestes recomanacions o aprèn a crear el teu videocurrículum.

D

e com et veuen: Si et truquen, i et fa entrevista, pensa si et cal millorar les habilitats a l’hora de mostrar-te com un gran treballador. Fes un cop d’ull a aquestes recomanacions.

Et recomanem que et deixis orientar i aconsellar per alguna d’aquestes entitats, que saben perfectament com ajudar-te a cercar feina.

 

A Internet trobaràs moltíssimes webs on et descriuen què és important tenir en compte quan comences a cercar feina.

Et facilitem l’accés a algunes d’elles.

 

Afegir que…

 

Cercar feina és una feina en sí. No t’esgotis. Cal paciència, tolerar que de vegades les coses no surten bé a la primera, ni a la tercera… Cal que siguis positiu/va, que pensis contínuament què pots millorar, fer-ho i així tenir més possibilitats.

 

Cal que et moguis, coneguis gent, els hi expliquis quins projectes tens, amb seriositat. Mai saps on està la oportunitat. Fes un cop d’ull!

 

Alhora que cerques feina, cal que dediquis el teu temps a aprendre, que facis activitats, siguin cursos, voluntariat… Que no perdis la motivació.

 

També és important que t’organitzis, et facis amb una agenda per apuntar-te el que vas fent, i el que tens pendent.

 

I el més important, que demanis ajuda sempre que calgui. Segur trobaràs una mà de la qual agafar-te. Fes-ho amb responsabilitat, i ho aconseguiràs!

Fes un cop d’ull a aquestes claus per trobar feina o emprendre!

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org