CONTROLA LES TEVES DESPESES

Els bancs i les caixes: en què em poden ajudar i aspectes importants a tenir en compte

Vols obrir un compte corrent? Dubtes entre una targeta de dèbit o una de crèdit? Necessites un préstec? No saps quin banc o caixa triar? Les entitats financeres ofereixen un munt de dipòsits i serveis, però cadascun té unes condicions i particularitats. Informa’t de les diferents possibilitats que tens a l’abast.

 

Si vols conèixer i aprendre com funcionen els dipòsits, targetes, préstecs, fons d’inversió i de pensions… o et preocupa on van a parar els teus estalvis, o bé vols decidir a quina entitat financera anar-hi… clica aquí.

Aquí podràs veure el catàleg de productes i serveis que ofereixen les entitats i bancs que operen en el sector de les finances ètiques.

ELS CRÈDITS RÀPIDS
“Truca i et donem 300€ al moment”

Els crèdits ràpids s’han convertit en una forma d’obtenir diners urgents cada vegada més utilitzada.

La seva rapidesa, que en moltes ocasions permet obtenir la quantitat sol·licitada en menys de 24 hores, i els seus escassos requisits, els fan molt accessibles i fàcils de sol·licitar.

L’associació de consumidors també adverteix sobre el punt que no es comprova correctament la capacitat del client per retornar els diners, fent que molts no tingui la solvència suficient per fer-li front i entrin en una espiral de sobre endeutament.

LLEGEIX MÉS
MIRA AQUEST VIDEO!

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org