CANVIA ELS MALS ROTLLOS PEL BON ROTLLO!

Per portar canvis a la teva vida cal esforç i ganes.Però quan saps que les coses només poden anar a millor si fas canvis ... què més et cal?

¡Coneix gent nova! ¡Fes coses diferents!

 

Per ampliar la teva xarxa d’amistats (de les que tens a prop, us preocupeu l’un de l’altre, quedes per fer coses que us agraden….no només dels que es compten al facebook!!!) tingues en compte el següent:

  • La teva actitud és molt important! per començar obre la teva mirada (deixa una estona d’estar pendent del mòbil i mira al teu voltant). Segur que allà on vas normalment (a l’institut, al barri, …) hi ha gent que val la pena, i només en esforçar-te en somriure, prestar atenció a què estan parlant, recordar-te del seu nom…etc, això t’ajudarà a crear noves relacions.
  • Formar part de projectes com la Mentoria o el Voluntariat et faran conèixer un nou món!
  • Fes un esforç per apuntar-te a una activitat que pugui agradar-te i, de pas, conèixer gent. Tallers de música, ball, dibuix, teatre, esport …
  • Per Internet hi ha múltiples opcions de xats i apps per a apuntar-se a activitats amb altre gent. Prova-ho! No tothom busca parella, hi ha gent que, com tu, vol tenir nous amics.
  • Vols saber per on començar?
  • Vols parlar amb algú de com estàs? Anar a un psicòleg/a sempre és una bona idea!  Clicka aquí per saber-ne més

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org