BUSCANT TREBALL? FORMACIÓ?

Estàs pensant què fer? Tens dubtes de si fer un curs o intentar treballar?

C

oneixes las claus que t’ajudaran a encertar amb la decisió correcta?

 

 

 

Quan un és petit i li pregunten “ I tu, què vols ser de major?”, és fàcil respondre amb alguna idea fantàstica com: jugador de futbol o astronauta.

 

Ara bé, quan un va creixent, la resposta a: “I tu, de què vols treballar?” és més difícil de contestar. Ens tenim que imaginar un tipo de treball en el que ens sentim feliços.

Hi ha persones, en canvi, que tenen clar a què volen dedicar-se! I així segurament tot és més fàcil perquè…

  • Si tens clar què vols, sols te fa falta informació para saber com aconseguir-ho.
  • Quan un vol algo, hi ha una força interna, un motor que ens mou. És la motivació.

Aquestes són les claus, així de “fàcil”

Saber què vols i informar-te de com barrallar para aconseguir-lo

I, ara, pensa en què situació estàs i encontra les solucions:

WEBS QUE NO TE POTS PERDRE

Institut de la Joventut (INJUVE)Organisme públic estatal que promou actuacions per als i les joves. Conté tota la informació sobre ERASMUS, Camps de treball, cooperació, subvencions i suport tècnic a associacions juvenils, formació, etc.
Portal europeu de la JuventutPàgina web amb informació de voluntariat, treball, formació, cultura, salut, i més coses per tota Europa.
Salto-YouthTé recursos de treball i formació per a joves; centrat en las àrees prioritàries de la Unió Europea per els joves i els treballadors juvenils
No me paroWeb de la Unió Europea per promoure la mobilitat europea i divulgar entre els espanyols els avantatges i condicions de tots els programes de formació, ocupació…actualment finançats per la UE.

ON PODEN AJUDAR-TE: RECURSOS

Aquí te mostram algunes de les moltes possibilitats que tens per recibir orientació individual per conèixer-te, cercar formació i/o treball:
L’APEIB
RRHH Mallorca: En esta pàgina web podràs obtenir informació molt interessant; com per exemple: ofertes de treball, els millors links per obtenir treball, ofertes de cursos…
SOIB JOVE: Per a accedir a ofertes i programes per joves com tu.
GARANTIA JUVENIL
PALMA ACTIVA
INJOVE MENORCA
EDUCAWEB BALEARES: En esta pàgina web podràs encontrar lo que necessites, des de llistat de cursos, cicles formatius de grau superior, formació professional…
PROGRAMES FORMATIUS D’INSERCIÓ SOCIAL I PRELABORAL: L’objectiu de aquests programes es millorar las condicions de accés al mercat de treball. Se gestionen a través dels serveis socials, després de la valoració del/la treballador/a social. Si vols saber ón està el teu Centre municipal de Servicis Socials, mira!
Les entitats del tercer sector també te poden ajudar. Te mostrem les següents associacions i fundacions que poden orientar-te:

ENTITATS DEL PROGRAMA “OBRA SOCIAL LA CAIXA”

Mira la “Xarxa de Entitats Socials” de la teva zona. Hi ha moltíssimes entitats que formen part de aquest programa, on poden ajudar-te a conèixer-te, a cercar formació i treball.

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org