QUI ET POT AJUDAR?

Ja no estàs tutelat/da, i creus que estàs sol/a? No és així!

H

as estat tutelat/da, i els educadors del centre han estat pendents de tu. D’ara en a davant hi ha moltes persones que t’ajudaran, si vols i ho demanes.

Existeixen servicis, llocs on dirigir-te i on encontraràs persones que t’ajudaran en tot allò que necessites. Ells t’informaran, et acompanyaran i et ajudaran a cercar tant vivenda, com formació, treball, prestacions econòmiques… escoltant-te i tractant de fer-te més fàcil el teu camí.

 

Si encara ets menor de edat i estàs tutelat/da, possiblement a les entitats que formen part de la FEIAB podran ajudar-te.

 

Segur que tindràs amics, o coneguts, que podran ajudar-te dirigint-te a alguns llocs on a ells han estat ajudats. I si a ells els ha estat útil, per què no a tu? En tot cas, com tu ets únic/a, en algun moment necessitaràs que alguna persona pensés en tu, alguna persona que coneix tot el que se te pot ofereixen, i el que ho faci amb ordre, assegurant-se de que no et deixis res. Així no perdràs cap oportunitat…. És per això que és important que et dirigeixis a algun de aquests llocs que et mostrem a continuació.

 

Poden ajudar-te en diferents aspectes: Què necessites?

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org