CONTROLA LES TEVES DESPESES

Els bancs i les caixes: en què poden ajudar i aspectes importants a tenir en compte

Vols obrir una conta corrent? Dubtes entre una targeta de dèbit o una de crèdit? Necessites un prestec? No saps què banc o caixa elegir? Las entitats financeres ofereixen un munt de depòsits i servicis, però cada un te les seves condiciones i particularitats. Informat de les diferents possibilitats que tens al teu alcans.

 

Si vols conèixer i aprendre com funcionen els depòsits, targetes, préstecs, fons d’inversió i de pensions… o te preocupa on van a parar els teu estalvis, o be vols decidir a què entitat financera anar… Clica aquí

 

Vols mirar por tu mateix/a a quin banc o caixa te interessa anar? Compara’ls! Clica aquí.

Aquí podràs veure el catàleg de productes i serveis que ofereixen les entitats i bancs que operen en el sector de les finances ètiques.

ELS CRÈDITS RÁPIDS

“TELEFONA I TE DONARAN 300€ AL MOMENT’’

Els crèdits ràpids se han convertit en una manera d’obtenir diner urgent cada vegada mes utilitzada.

La seva rapidesa, que en moltes ocasions permet obtenir la quantitat sol·licitada en menys de 24 hores, i els seus escassos requisits, el fan molt accessibles i fàcils de sol·licitar.

La associació de consumidors també advertí sobre el punt que no se comprova correctament la capacitat del client per tornar el diner, fent que molts no tinguin la solvència suficient per fer-li front i entren en una espiral de sobre endeutament.

LLEGEIX MÉS
MIRA AQUEST VIDEO!

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org