EL CARNET DE CONDUIR

COSES QUE HAS DE SABER

Ja t’has decidit i vols fer el pas de treure’t el carnet de conduir. És un gran pas però s’ha de tenir en compte moltes coses.

Un cop fet el pas sorgeixen dubtes. Què és el que haig de fer? On m’haig de dirigir? Aquí podràs trobar tot el que necessites per a poder començar a moure els papers per a treure’t el carnet. A part trobaràs informació general que et pot resultar del més interessant! Fes-li un cop d’ull

Quan estiguis mirant autoescoles veuràs que entre elles hi ha molta diferència de preu i, segurament, et semblarà més atractiva la que sigui més barata. És important, però, que tingui en compte altres factors ja que a vegades el que sembla molt barat ens acaba sortint molt car…

 

En aquest article podràs veure quines coses has de tenir en compte a l’hora de buscar una autoescola. És important fer cas als consells que et donen ja que són especialistes en temes d’automòbils i de tot el que té a veure amb el sector. Tots tenim algun amic que no li ha sortit bé la jugada… informa-te’n bé i de ben segur que estalviaràs diners!!

 

Aquí tens un cercador d’autoescoles.

Un cop vulguis fer l’examen és molt important que et preparis bé abans de fer-lo. Una bona forma de fer-ho i, si més no, més entretinguda que llegir i rellegir el llibre, és realitzant els tests que et pots trobar quan facis l’examen. D’aquesta manera veuràs si estàs preparat o no fer l’examen i quin tipus de preguntes són les que et poden fer.

Aquí tens dues pàgines webs que inclouen tests de tots els carnets de conduir disponibles: Todotest

A més a més, per al permís B, aquí tens tests de la DGT para que puguis practicar.

Si t’has preparat bé per a realitzar l’examen… segur que obtindràs un bon resultat!

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org