Oci

Vols fer voluntariat?

Vols fer voluntariat?

Alguna vegada t’has plantejat fer alguna cosa per ajudar als altres? Vols saber com fer per participar d’un voluntariat? A través del voluntariat tens l’oportunitat d’aportar la teva ajuda i també la possibilitat d’adquirir nous coneixements i habilitats, sortir del teu espai conegut, conèixer noves realitats, ampliar la teva xarxa social, haver d’espavilar-te…

Entra i descobreix la gran varietat d’oportunitats que tens per fer-ho!

Federació Catalana de Voluntariat Social. En aquesta federació trobaràs tot un conjunt de entitat que necessiten voluntaris de tot tipus i en tota Catalunya.

Voluntariat per la Llengua. Si vols practicar el català i castellà i ensenyar a algú la teva llengua, aquí tindrà l’oportunitat de fer-ho.

 

Múltiples opcions de Voluntariat aquí:

Borsa de voluntariat

Voluntariat 2019 Barcelona

Xarxanet

Servei Civil Internacional de Catalunya

Mentoria

Hacesfalta.org

És molt divertit participar d’un Camp de Treball! Els camps de treball són activitats de voluntariat que consisteixen en realitzar projectes i serveis en una comunitat que acull el grup de joves. Cada participant es compromet, de manera individual o en grup, i de forma desinteressada, en participar en el treball proposat (ambiental, social, patrimonial, arqueològic, cultural…) a canvi de poder dormir allà, la manutenció i de poder gaudir d’activitats de lleure educatiu.

 

Vols conèixer països diferents, viure una experiència d’intercanvi cultural i, alhora, fer una tasca solidària? La Unió Europea, per mitjà del Servei Voluntari Europeu, t’ho posa a l’abast.

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org