Oci

La cultura al teu costat

Si t’agrada anar al cine, entra i troba la cartellera i descomptes per a poder veure les últimes pel·lícules.

o Festa del cinema: dos cops a l’any les entrades de cinema valen 2.90€. Estigues atent a la dades i no et quedis sense la teva entrada.

Si t’agrada el teatre i els espectacles musicals, en aquest apartat trobaràs una gran varietat d’espectacles teatrals i descomptes per a poder accedir a un preu econòmic.

o Escena 25. Si ets menor de 25 anys podràs accedir a una gran quantitat de descomptes i activitats gratuïtes. Entra i selecciona la que més t’agradi.

o Ciutat invisible. En aquesta web podràs veure un calendari d’activitats gratuïtes i amb descompte de tot tipus. Inscriu-te i gaudeix de totes les ofertes d’arts escèniques d’aquesta web.

o Teatre. En aquesta web trobaràs tota la cartellera teatral de la ciutat de Barcelona. Entra i selecciona l’activitat que més t’agradi

o Nanoteatre. El cicle de nanoteatre consisteix en uns dies en els que pots veure petites obres de teatre que duren 15 minuts per només 3€. Apunta’t les dades i gaudeix del nanoteatre.

o  Microteatre. Teatre de petit format, cada mes amb una temàtica diferent i per menys de 5€.

Si en el teu temps lliure t’agrada fer qualsevol tipus d’activitats però no coneixes les que estan a prop teu, entra i podràs trobar totes les activitats que tens al teu abast. No t’avorreixis entra i gaudeix del teu temps lliure.

o Surt de casa. Si vius a Tarragona, Lleida o Girona aquí podràs trobar una gran quantitat d’activitats per a fer : espectacles, activitats de lectura, fires i festes, activitats en el medi natural… Entra i no et quedis a casa!

o Time Out. Si vius Barcelona o en les seves rodalies en aquesta web podràs trobar qualsevol tipus d’activitats segons els teus interessos: Concerts, art, teatre, cinema, activitats al aire lliure.

o Sin dinero. En aquesta web trobaràs una gran quantitat d’activitats gratuïtes i que les tens a prop teu. Entra i troba el que necessites sense cap tipus de preu.

o Guia del Ocio. Siguis del lloc on siguis, en aquesta web trobaràs una activitat a prop de casa teva. En aquesta web hi ha una gran varietat d’activitats que pots fer en el teu temps lliure.

o Amigos Barcelona. Vols conèixer gent nova? Necessites una parella per a participar en una competició esportiva? Entra i coneix a persones amb els teus mateixos interessos per a gaudir del vostre temps lliure.

o Carnet Jove. Si tens menys de 30 anys, fes-te el carnet de jove, en qualsevol oficina de “La Caixa” i gaudeix de una gran quantitat de descomptes de qualsevol tipus.

o Apropa Cultura. En aquesta web podràs trobar activitats gratuïtes de qualsevol tipus i molt a prop teu. Si no saps que fer entra i mira en el seu calendari l’activitat que més t’agradi.

Museus de Barcelona. Aquí trobaràs els principals museus de la ciutat i els horaris o dies en els quals els pots visitar de manera gratuïta.

T’agrada la lectura? En aquest apartat podràs descobrir totes les biblioteques que estan a prop teu. A més, també trobaràs llibres als que podràs accedir de manera online i gratuïta. Entra i descobreix-ho.

 

o eBiblio. Catàleg de llibres als quals pots accedir de manera online. Podràs escollir el teu llibre sense sortir de casa.

o A prop de casa. Si vols trobar una biblioteca a prop teu, entra i busca.

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org