Oci

Altres llocs interessants

Altres llocs interessants

En el cas de que vulguis una atenció personalitzada i poder resoldre els teus dubtes. Pots anar a la oficina joves més propera. Hi ha una en cada ciutat. Busca la teva.

Com a jove extutelat/da tens la oportunitat de gaudir d’un acompanyament personalitzat. Trobareu un espai on els i les joves podeu trobar un/a educador/a de referència que us recolzi en el vostre procés d’emancipació i pugui ajudar-vos oferint informació, acompanyament i suport.

Vols conèixer una persona amb la que compartir el teu temps lliure? Un persona et donarà suport i acompanyament en qualsevol aspecte de la teva vida a més de gaudir del vostre temps lliure junts. Mira!

Coneixes tot el que es fa en el teu barri? Has participat alguna vegada d’alguna activitat. Entra i busca el centre cívic més proper de casa teva i comença a gaudir de les seves i activitats per a joves.

o Barcelona.

o Tarragona.

o Lleida.

o Girona.

Si vols participar en una entitat o associació de qualsevol tipus busca aquí la que més s’apropi als teus interessos. Hi ha un gran ventall de possibilitats per a poder participar d’una d’elles.

o Guia d’entitats de Catalunya. En aquesta web trobaràs un gran catàleg d’entitats i associacions juvenils. Busca segons els teus interessos i trobaràs la teva.

o Guia d’entitats de la Diputació de Barcelona. Entra i troba l’entitat en la que vols participar. Si vius a Barcelona o rodalies podràs trobar tot un gran ventall d’entitats i associacions en les que pots participar

El CJB és un entitat que organitza i engloba totes les associacions i entitats juvenils de Barcelona. És a dir, com a jove pots trobar l’entitat que més s’apropa als teus interessos segons la teva edat.

Més de 175.000 persones joves catalanes estan associades i participen en les entitats membres del Consell, ja sigui en associacions educatives (esplais i agrupaments escoltes), sindicals d’estudiants i treballadors, culturals i d’intercanvis, polítiques, socials especialitzades, o en els consells locals de joventut. Per tant, aquí podràs trobar una gran varietat d’entitats formades per joves de tota Catalunya.

 

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org