CERCANT ON VIURE

Para al·lotes en situacions especials

Si ets noia, has de saber que hi ha recursos especialitzats per a la dona i les seves necessitats.

 

Les oficines d’informació de “L’Institut Balear de la Dona’’ (trobareu tota la informació aquí) ofereixen informació i orientació sobre serveis i recursos per a les dones sobre qualsevol tema, com per exemple: salut, treball, habitatge, separacions i pensions o violència masclista. Des d’aquestes oficines es facilita la informació o es deriva cap a les entitats i organismes que en són responsables.

 

També s’ofereixen serveis gratuïts d’atenció psicològica i assessorament jurídic. Les cites es concerten prèviament; i per accedir al servei s’ha de cridar a l’oficina d’informació corresponent.

 

La Fundació Amaranta, a través del seu programa d’emancipació, ofereix ajuda a dones que han sortit del sistema de protecció de menors i sol·liciten un suport personalitzat en el seu procés d’emancipació. Pots mirar la seva pàgina web i informar-te de forma més detallada sobre com poden ajudar-te en el teu procés d’emancipació. Clica aquí.

 

Si estàs embarassada, o tens un nen petit i estàs en una situació complexa social, personal i/o econòmica, o si creus que pot haver-hi maltractament en la teva relació de parella, clica aquí.

 

També pots adreçar-te a Servicis Socials Bàsics de la teva zona, t’assessoraran.

GUIA EMANCIPACIÓ

Twitter

Contacte

Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits

Via Laietana, 54, 1er
08003 Barcelona

Tel: 93 268 99 91

info@fepa18.org